Ruilen en Retourneren

Rospaardensport artikel gekocht

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, of het aangekochte artikel blijkt niet te passen, dan bieden we je de mogelijkheid deze te retourneren of te ruilen. Je kunt je aangekochte artikelen ruilen of terugbrengen bij ons in de winkel Ruiter & Dier Zeeman

  • Gekochte artikelen kunnen tot 14 dagen na aankoop worden geruild of geretourneerd. Alleen met een kassabon/aankoopbewijs kunnen ruilingen en retourneringen in behandeling worden genomen, zorg er dus voordat je deze altijd goed bewaard!
  • Artikelen worden alleen teruggenomen indien ze ongebruikt/onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten, zegels mogen niet verbroken zijn. Is dit niet zo dan wordt er minimaal 10 % van het aankoop bedrag afgetrokken. Er mag geen tape op de verpakking van het product het moet nieuw verkoopbaar zijn. Bij het retour sturen omverpakken in een doos of papier op dezelfde manier als het verzonden was.
  • Speciaal bestelde, of op maat gemaakte artikelen kun je niet ruilen of retourneren.
  • Bij retourneringen i.v.m. een klacht of garantie worden de artikelen alleen in behandeling genomen indien deze schoon zijn.
  • Op alle artikelen is één jaar fabrieksgarantie van toepassing, op voorwaarde dat het aankoopbewijs kan worden voorgelegd.
  • Onder de garantie vallen fabricagefouten, materiaalfouten en stiksels. Strass steentjes, ritsen en slijtage door gebruik vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (zoals paardentandenspijkers, schroeven, schuren of trekken) valt niet onder de garantie.
  • Rosruitersport beoordeelt of een klacht wordt vervangen, vergoed of gerepareerd.

Let op: Zonder kassabon of factuur kunnen we de ruiling/retournering niet in behandeling nemen!

Wat te doen bij Annuleren of Retourneren?

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd en (indien mogelijk) retourneren in de originele, onbeschadigde verpakking.Tevens kunnen wij artikelen zonder de retourbon niet meer verwerken.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Rosruitersport zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten . Op dezelfde manier als u bij ons betaald heeft. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Bij ruilen van het artikel, betaald u geen nieuwe verzendkosten.

Gedeelte van de bestelling retourneren? Na ontvangst wordt binnen 20 dagen het bedrag teruggestort, mits het over gebleven bedrag bovende €75,00 is,anders worden er verzendkosten van €5,75 berekend

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Dierenshop.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit doet u door het ingevulde retour formulier bij te voegen en volledig in te vullen, wij kunnen geen geld terug storten als het retour formulier niet bij gesloten is.

U kunt de producten retour sturen doormiddel van het kopen van een pakketzegel bij het postkantoor.
Voeg altjd het volledig ingevulde retour formulier met uw bankrekeningnummer erop. Zo dat wij heb bedrag hier op kunnen terug storten.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Ros Ruitersport
Zandloper 9
1731LM, Winkel

Of kom langs in onze Megastore