Navy-oranje

Filters

3 Products

 • Sale
   125,10  139,00

  Het Bucas Therapy zadeldek brengt de Recuptex- kwaliteiten smane met het rijden. Het Therapy zadeldekje bevorderd de bloedcirculatie door middel van magnetische velden. Het Recuptex materiaal zorgt ervoor dat de spieren sneller opwarmt en bevorderd de bloedcirculatie in de spieren. Tevens helpt het dekje dat het paard niet ”te” snel afkoeld om zo verzuring te voorkomen. De pad heeft een wafelvoering die het zweet van het paard absorbeert, zonder dat het Recuptex-materiaal verhinderd. 

 • Sale
   304,95  339,00

  De Bucas Recuptex Turnout is een waterdichte deken met 150grams vulling die bevorderd de bloedcirculatie door middel van magnetische velden. De Recuptex deken is een goede keuze voor paarden met chronische artritis, Kissing Spine of andere rugproblemen. Ook is deze deken ideaal te gebruiken na een zware training of juist voor de training om het paard sneller soepel te krijgen. De deken is verkrijgbaar in het Navy met een Oranje contrast.

   

 • Sale
   292,50  325,00

  De Bucas Recuptex Turnout is een waterdichte deken met 50grams vulling die bevorderd de bloedcirculatie door middel van magnetische velden. De Recuptex deken is een goede keuze voor paarden met chronische artritis, Kissing Spine of andere rugproblemen. Ook is deze deken ideaal te gebruiken na een zware training of juist voor de training om het paard sneller soepel te krijgen. De deken is verkrijgbaar in het Navy met een Oranje contrast.