Schockemohle Savana S Style Cool Black

Het Schockemohle Savana S Style is een anatomisch gevormd zadeldekje met een functionele onderkant; Het Savana Style van schockemohle laat niets te wensen over, noch voor het paard, noch voor de ruiter! De onderzijde van het katoenen zadeldek is sneldrogend en houdt het paardenlichaam koel.
Op voorraad
€ 69,95

Binnen 24 uur
verzenden wij uw bestelling!

Vragen over een product?
Bel gerust: 0224 54 15 93

Altijd scherpe aanbiedingen
Bezoek de Sales pagina

Producten ook af te halen.
Bezoek onze Megastore in Winkel


Het Schockemohle Savana S Style is een anatomisch gevormd zadeldekje met een fucntionele onderkant; Het Savana Style van schockemohle laat niets te wensen over, noch voor het paard, noch voor de ruiter! De onderzijde van het katoenen zadeldek is sneldrogend en houdt het paardenlichaam koel.

Door de sneldrogende materiaaleigenschappen wordt vocht betrowubaar afgevoerd. De brede streepinzet is een visuele blikvancter met het logo in lurex siliconenen print. 

Meer informatie
Price € 69,95
kleur Zwart
Manufacturer Schockemohle
kleur Cool Black
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schockemohle Savana S Style Cool Black
Uw waardering

Ros Ruitersport is begonnen in 1982 met een Dieren/ruitersport speciaalzaak Zeeman in de loop der jaren is er veel veranderd en bezitten wij nu een Megastore op het bedrijventerein in Winkel Ruiter&Dier Zeeman, in 2016 heeft Nicole Ros het overgenomen van haar moeder Guda Ros-Zeeman.

Met meer dan 4000 producten voor paard, ruiter  vindt u bij Ros Ruitersport altijd wat u zoekt. Wij voeren vele topmerken zoals Ariat, Pikeur, Shockermolle, Animo, Anky, Harry's Horse etc. Zowel met een hoog als een lager budget bent u bij ons aan het juiste adres de producten kunnen ook afgehaald worden in onze winkel Ruiter&Dier Zeeman, Zandloper 9, Winkel. Zie onze andere webwinkel www.ruiterendierzeeman.nl