QHP Eventing Zadeldek Eldorado Deep Lake

Dit QHP dekje van de Q-Cross lijn is voorzien van een anatomisch gevormde rug en aangepaste vorm die er voor zorgt dat de singelplek beter beschermd is.
 
Op voorraad
Vanaf € 54,95

Binnen 24 uur
verzenden wij uw bestelling!

Vragen over een product?
Bel gerust: 0224 54 15 93

Altijd scherpe aanbiedingen
Bezoek de Sales pagina

Producten ook af te halen.
Bezoek onze Megastore in Winkel


QHP Eventing Zadeldek Eldorado
Dit QHP dekje van de Q-Cross lijn is voorzien van een anatomisch gevormde rug en aangepaste vorm die er voor zorgt dat de singelplek beter beschermd is. Het veelzijdigheidsdekje is aangepast aan de vorm van close contact springzadels die bij eventing vaak worden gebruikt. Het Eldorado zadeldekje is ook goed te gebruiken met gangbare springzadels. De absorberende wafelstof voering neemt het zweet goed op.

  • De anatomisch gevormde rug van het dekje voorkomt schuurplekken
  • Zadellus met klittenband die kan worden bevestigd aan de ringen aan de voorkant van het zadel
  • Gedecoreerd met een smal koord in contraserende kleur, onderbroken bij de singellus
  • Afgewerkt met een logobadge op de linkerkant
  • Stiksel in honingraad patroon
  • Afgewerkt met een suedine bies
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QHP Eventing Zadeldek Eldorado Deep Lake
Uw waardering

Ros Ruitersport is begonnen in 1982 met een Dieren/ruitersport speciaalzaak Zeeman in de loop der jaren is er veel veranderd en bezitten wij nu een Megastore op het bedrijventerein in Winkel Ruiter&Dier Zeeman, in 2016 heeft Nicole Ros het overgenomen van haar moeder Guda Ros-Zeeman.

Met meer dan 4000 producten voor paard, ruiter  vindt u bij Ros Ruitersport altijd wat u zoekt. Wij voeren vele topmerken zoals Ariat, Pikeur, Shockermolle, Animo, Anky, Harry's Horse etc. Zowel met een hoog als een lager budget bent u bij ons aan het juiste adres de producten kunnen ook afgehaald worden in onze winkel Ruiter&Dier Zeeman, Zandloper 9, Winkel. Zie onze andere webwinkel www.ruiterendierzeeman.nl